Kiemelt ajánlatok

Csali Vendégház Tisza-tó

Puskás Vendégház és Családi Pince

Szalóki Üdülőház

Garzó Tanya Vendégház

Spirit Apartman

Életfa vendégház

Bónom-zugi nyaraló

Legénd Üdülőfalu

Kőtenger Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Balogh-Szatmári Kúria

Platán Panzió

Elisabeth apartman

Margaréta Apartman Ház

Fekete Macska Panzió

Hanga Vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Két Jóbarát Apartmanház

Ulicska ház

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Pálháza, Vörösmarty u. 10.

2 db különbjáratú apartman, családi házban, fedett terasszal, udvarral, a Zempléni vadregényes hegyek között megbúvó Pálháza csendes mellékutcájában

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 06/47/370-278
Mobil: 06-20-222-7907
E-mail cím: ukati@mailbox.hu
Weboldal:

Szálláshely bemutatása:

A szálláshely Magyarország legészakibb részén, a Zempléni hegyvonulatok között megbúvó, a Hegyköz szívének is nevezett Pálházán található, mely kiváló kiinduló hely a Zemplént bebarangolni vágyó turistáknak, és ahol rengeteg vár, várrom, kastély, erdei kisvasút várja az ide látogatókat.

Ebben a szép környezetben, a település egy csendes mellékutcájában lévő családi házban, két külön bejáratú apartmant kínálunk vendégeinknek. A kettő darab apartman össz férőhely száma 12-13 fő.

Az apartman két szobából áll, melyhez tartozik egy felszerelt minikonyha és egy fürdőszoba mellékhelyiséggel. A szobák variálhatóak, egy franciaágy és egy db egyszemélyes ágy található egy-egy szobában, vagy három db egyágyas szobává is átalakíthatóak.

Minden szobában televízió található. Szolgáltatásként szaunázási lehetőség. Igény szerint vadas vacsora rendelhető.

Az udvaron kerti bútorok, szalonnasütési és bográcsozási lehetőség, fedett terasz, filagória, és nyári medence szolgálja a pihenni vágyók kényelmét.
Gyermekeknek hinta, csúszda, mászóka, homokozó került kiépítésre.

Szolid árakkal, kényelmes szállással, sok szeretettel várjuk vendégeinket!

Környék, programlehetőségek:

Látogassa meg az ország legkisebb lélekszámú városát, Pálházát, melyet a Hegyköz szívének is neveznek. Kiváló kiinduló hely a Zemplént bebarangolni vágyó turistáknak, a hegyvonulatok között megbúvó történelmi nevezetességek felfedezéséhez.

Várak, várromok, kastélyok sokasága található a közvetlen környezetben: Füzéri vár, Füzérradvány Károlyi-kastély, Boldogkőváralja, Regéci vár.

További látnivaló a Hollóházi Porcelángyár-Múzeum, Széphalmi Kazinczy Emlékhely-Magyar Nyelv Múzeuma, Telkibánya Ásványkő kiállítás, Sátoraljaújhely Kalandpark-Bobpálya, Sárospatak termálvizű gyógyfürdő komplexum. A Zempléni Művészeti Hetek programsorozat helyszíne is a település.

Pálháza központjából, a Szarvas szökőkúttól indul az ország legrégebbi kisnyomtávú eredei vasútja a “Bimbó”, romantikus, vadregényes tájakon áthaladva.

A természetet kedvelők szép túrákat tehetnek a KÉK-Túra útvonalakon, melyek behálózzák a környező hegyvonulatokat. A Nagy-milic túra közkedvelt a vendégek körében. Kiváló terep a kerékpártúrizmust kedvelők számára is.

Szívesen látogatnak el a vendégek Szlovákiába, a kassai dóm és zenélő szökőkút is 4o km-re található.


   


Vissza a kereséshez »